Vårt Produkt

Home » Vårt Produkt

Dette er Motiview

Motiview motiverer til økt fysisk aktivitet og deltagelse. Det globale filmbiblioteket består av høykvalitets filmer fra kjente steder rundt om i verden og lokale filmer produsert i samarbeid med våre kunder. Man kan bruke spesialtilpassede treningssykler eller annet treningsutstyr sammen med filmene.

Et abonnement på Motiview gir tilgang til hele det globale filmbiblioteket for et ubegrenset antall brukere. Det inkluderer gratis support, lokal film og deltakelse i eventer, som det årlige verdensmesterskapet Road Worlds for Seniors.

Det er mange dokumenterte gevinster ved bruk av Motiview som motivasjonsverktøy, både fysiske, mentale og sosiale.

Portrait of happy senior man sitting at home with walking stock and smiling.Portrait of nice cheerful positive cheery stylish old man wearing checked shirt leaning on cane in white light modern interior studio room new house

Funksjoner og gevinster

Motivasjon er nøkkelen for å oppnå en varig endring- uavhengig av alder og funksjonsnivå. Motiview er utviklet for å fremkalle minner og stimulere til samtale og skaper mestringsfølelse. Filmene bidrar til sosial deltagelse og økt fysisk aktivitet i hverdagen. 

Motiview er utviklet i samarbeid med våre kunder for å sikre et produkt som er enkelt å sette opp og intuitivt å bruke. Våre kunder opplever fordelene av å bruke inspirerende filmer fra kjente og ukjente steder som motivasjon til trening for eldre. Kombinasjonen av fysisk aktivitet og kognitivt stimuli gir en større effekt enn de enkelte aktivitetene hver for seg.

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Reis lokalt eller verden rundt

Motiview-biblioteket består av tusenvis av filmer fra hele verden. Og biblioteket vokser med flere hundre filmer hvert år. Brukerne kan sykle på kjente steder eller reise til steder de aldri har vært før. Dersom brukerne ønsker det kan de velge seg musikk fra spillelister med ulike sjangre, eller lytte til omgivelsene i filmen.

Vi sikrer at alle våre kunder har en lokal video tilgjengelig i biblioteket. Om det ikke allerede eksisterer en lokal video, produserer vi en ny i samarbeid med kunden. Vi mener det er viktig at brukerne har lokal film med nære minner som de kan se på mens de trener. Av samme grunn inkluderer vi alltid tilgang til hele filmbiblioteket. Fordi vi aldri kan vite hvor brukerne har sine minner i fra. Dette lar brukerne sykle gjennom sine valgte destinasjoner mens de lytter til sin foretrukne musikk.

Sykler 3 timer hver dag

Liv Hillestad skulker aldri unna sykkeløktene. Siden juni har hun lagt ned timevis med trening hver eneste dag for å holde sykdommen i sjakk.
Da Liv Hillestad flyttet inn på Kantarellen Bo- og rehabiliteringssenter, oppdaget hun fort sykkelen og Motiview. Siden den gang har hun hatt daglige økter på sykkelen og syklet til filmer fra nærområdet.

image

Kontakt oss

65455