Filmer

Home » Filmbiblioteket

En inspirerende opplevelse

Motiview er høykvalitets film med tilhørende miljølyd og musikk som engasjerer og gir brukeren en inspirerende opplevelse.

Med tilgang til hele det globale biblioteket kan brukerne velge å reise lokalt eller utforske verden. Ved å finne den iboende motivasjon er det mulig for brukerne å oppnå bærekraftig endring og få fordelene som kommer fra økt aktivitet, minnefremkalling og sosialt engasjement.

Dokumenterte fordeler ved sykling til Motiview inkluderer opplevelsen av generelt bedre helse, bedre mobilitet, bedre søvn, raskere rehabilitering etter skade og mye mer. Motiview har også vist både forebyggende effekt og reduksjon av depresjon og angst.

Shot of a group of elderly friends having coffee together

Globalt filmbibliotek

Det globale Motiview-filmbiblioteket består av kjente steder rundt om i verden samt lokale videoer som skaper en svært personlig opplevelse. Brukerne kan sykle langs Marina Bay i Singapore, se Eiffeltårnet eller sykle langs veien de pleide å gå som barn. Uansett om de velger å sykle lokalt eller utforske verden, kan brukerne mimre om livserfaringer, dele historier og føle seg oppmuntret og sterk.

Play Video

Nordland, Norge

Play Video

Sogn og Fjordane, Norge

Play Video

Dorset, England

Play Video

Valencia, Spania

Play Video

Nord-østre region, Island

Play Video

Jaipur, India

Play Video

Ontario, Kanada

Play Video

Texas, USA

Lokale filmer

Vi kan aldri vite hvor brukerne har minnene sine fra eller hvilke steder som motiverer og betyr noe for dem. Av den grunn får alle våre kunder tilgang til hele videobiblioteket. Samtidig sikrer vi at det finnes lokal film tilgjengelig, som produseres i samarbeid med kunden. Slik kan brukerne velge å sykle til steder som vekker minner – uavhengig om det er lokalt eller en plass de har vært tidligere i livet.

Historien om Inger fra Norge

Vi vet aldri hvor brukerene våre har minnene sine i fra. Det som for oss kan virke kjedelig og uinteressant, kan trigge spesielle minner hos brukerne. Den erfaringen gjorde vi med Inger. Hun fikk se en lokal film som inneholdt et lengre strekk med bare vei og skog.

«Jeg husker jeg gikk på tur på denne veien med barna mine for mange, mange år siden. Plutselig lå det en hoggorm midt på veien. Jeg ble skremt og ba barna holde seg langt bak meg, Så gikk jeg frem og drepte ormen med en pinne. Kort tid etter kom det en lastebil og sjåføren hoppet ut av bilden da han så meg stå der med små barn og en orm liggende i veien like framfor oss. Han ba oss om å holde oss unna for han skulle drepe ormen. Så gikk han og drepte ormen. Men den var jo allerede død.”

Å huske denne spesielle historien gjorde Inger glad. Brukerne skal være i fokus og vi skal tilpasse oss dem og deres behov.

Shot of a senior woman patient sitting in a wheelchair at rehab with a supportive caregiver

Kontakt oss

65455