Ferd investerer i Motitech

Motitech satser nå internasjonalt med Ferd Sosiale Entreprenører på laget som investor og skaleringspartner.

Article image

- Vi må ta i bruk nye og innovative løsninger for å møte en aldrende befolkning og presset på ressursene i velferdssamfunnet. Dagens velferdstjenester for eldre handler i stor grad om pleie eller aktivisering gjennom pleie. Motitechs løsning hjelper eldre til å aktivisere seg selv og krever ikke flere ansatte på sykehjem og dagsentre. Vi ser et stort potensial for skalering av deres løsning, sier Katinka Greve Leiner, direktør i Ferd Sosiale Entreprenører (Ferd SE).

Skaleringspartner

Ferd Sosiale Entreprenører støtter sosiale entreprenører med en kombinasjon av kapital, kompetanse og nettverk. De får en eierandel på ca 20 prosent i Motitech.

- Motitech har tydelige sosiale mål og en kommersiell forretningsmodell. De endringene vi ser hos Motiview-syklistene er utrolig rørende og virkelig noe å satse på! Vi går inn med egenkapital for å hjelpe dem å skalere og vil koble på vårt nettverk og våre ressurser i Ferd der det er relevant. Vi går også inn i selskapets styre og skal bistå med å bygge robuste strukturer og styringssystemer, sier Greve Leiner.

Les mer på Ferd sine nettsider