Crew of the Year 2023

Sofienberghjemmet i Oslo er kåret til årets beste støtteapparat.


Som tidligere år er det mange som fortjener prisen Crew of the Year. For oss som arrangør, er det rørende å se hvor mye engasjement som blir skapt av ansatte som gjør sitt ytterste for å tilrettelegge og skape et hyggelig miljø for syklistene under RWS. Dette til tross for en hektisk hverdag.

Etter flere runder med diskusjon, falt i år valget på Sofienberghjemmet. Her har de ansatte trykket RWS til sitt bryst hvert eneste år siden 2017. De har også involvert frivillige som har blitt en viktig del av staben i forbindelse med mesterskapet.

De ansatte ved Sofienberghjemmet har alltid vist stor entusiasme og en nysgjerrighet til å finne gode løsninger og komme opp med nye ideer. De har virkelig forstått visjonen til RWS. Alle skal få ta del i konkurransen. En sender ikke bare sine beste syklister- en sender alle sine syklister.


Personlige invitasjoner

Sofienberghjemmet har fått med seg noen pokaler gjennom årene og disse blir brukt som utgangspunkt for samtale med syklistene og som en motivasjonsfaktor.

Det blir sendt ut personlig invitasjon til beboere der de blir spurt om de vil delta på Sofienberghjemmets lag under sykkel-VM.

Oppkjøringen til mesterskapet begynner tidlig og det er fokus på at det er fellesskapet som skal delta. Alle er på samme lag og den sosiale biten er veldig viktig.

Det gjennomføres oppkjørings-aktiviteter og det snakkes om VM i flere måneder før konkurransen starter. Konkurransen er etablert som et høydepunkt på høsten.

De ansatte har virkelig omfavnet muligheten som et sykkel-VM gir til å inkludere, skape aktivitet og glede og har blitt en viktig del av hverdagen til beboerne.

Vi kommer tilbake til mer