Sykkelturen 2022

Home » Bli med på Sykkelturen 2022

2022 er Frivillighetens år. Sammen med gode krefter som Norges Frivilligsentraler og Sykling uten Alder, arrangerer Motitech Sykkelturen 2022. Sammen skal vi sykle for å skape gode og inkluderende lokalsamfunn. Hovedmålet med sykkelturen er å sette lys på merverdien av å føle seg til nytte i samfunnet, og oppleve gode relasjoner i hverdagen. 

Turen går fra Nordkapp til Arendalsuka, fra 21. mai til 15. august 2022. 

Med Motiview kan du sykle inne der du er mens sykkelturen går ute gjennom vårt langstrakte land. Det er ingen påmelding til Sykkelturen 2022, så her er det bare å bli med. 

Vi har samlet sykkelfilmer fra fylkene Sykkelturen går gjennom. Finn frem til filmene i Motiview-biblioteket, last ned, stjernemerk dem og sykle til så mange filmer dere ønsker. For noen passer det å sykle til en film, mens andre vil gjerne sykle til flere. 

Ta bilder og del på Facebook og Instagram, tagg dem gjerne med #motiview #sykkelturen2022 #pedalon #meraktivitetmerglede

Skap aktivitet lokalt, server frukt, heng opp ballonger, få med skolekorpset og inviter inn lokalavisen. Her er det bare kreativiteten som setter grenser!

Klikk her for å se løypen fra dag til dag.

Statsminister Jonas Gahr Støre.                                                                  Dag Otto Lauritzen        

Er du ikke kunde? Ta kontakt med oss i dag: 

Get In Touch

Consent(Required)