Support

Home » Support

Fornøyde kunder er vår høyeste prioritet

Å jobbe tett med våre kunder er viktig for oss, og vi tilbyr derfor gratis opplæring og inspirasjonssamlinger over video.

Har du spørsmål om hvordan du bruker Motiview eller hvordan du kan delta i Road Worlds for Seniors? Se nedenfor for ofte stilte spørsmål, eller kontakt oss

Har du noen tilbakemeldinger?

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Du kan sende inn din på https://feedback.motiview.no eller kontakte oss på feedback@motiview.com

Shot of a group of elderly friends having coffee together

FAQ

Det er foreløpig ingen sammenheng mellom sykkelen og filmen på skjermen, noe som gjør det mulig å bruke Motiview med flere typer treningsapparater eller se på filmene uten treningsapparater. Filmen beveger seg fremover i et jevnt tempo uavhengig av sykkel/treningsapparat.

Tempoet i filmene vil ikke endres basert på hvor fort/sakte en sykler, og dette er bevisst. Dette er hvorfor: Vi ønsker at Motiview skal kunne brukes med ulike treningsapparater. Det kan være utfordrende for noen syklister (spesielt hvis de lever med demens) å forstå sammenhengen. Hvis to eller flere sykler samtidig, vil det være vanskelig å bestemme hvem av dem som skal styre tempoet.

 Motiview er lisensbasert og en betaler en årlig sum for å få tilgang til filmbiblioteket. Ta kontakt med oss, så tar vi en prat om priser og ulike løsninger!

Road Worlds for Seniors er Motitechs årlige verdensmesterskap. Hver høst kan alle med Motiview-lisens delta. Det er en konkurranse der vinnerne er de som har syklet lengst i konkurranseperioden. Vi kårer mestre for menn og kvinner og lag samt det beste støtteapparatet (ansatte, frivillige). Alle som sykler får sin egen medalje- uavhengig av distanse de har syklet.

Road Worlds for Seniors arrangeres normalt i oktober hvert år. Informasjon om hvordan og når du registrerer deg, vil bli tilgjengelig på vår nettside roadworlds.com

Du kan gjøre begge deler ved å logge inn via “Login” funksjonen øverst til høyre.

For å kunne bruke påloggingsområdet må du ha en aktiv Motiview-lisens. Hvis du allerede har aktiv lisens og fortsatt ikke kan komme inn, må du få en bruker. Ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg.

Å sikre vellykket bruk av Motview er svært viktig for oss, og vi tilbyr derfor gratis support. Motiview trenger ingen installasjon før bruk. Om du likevel møte på utfordringer finner du det du trenger å vite i startveiledningen. Her finner du også informasjon om tekniske krav og anbefalinger, en feilsøkingsveiledning og mye mer.

Trenger du hjelp?

Øvre Sagstad 4,N-5919 Frekhaug Norway

support@motiview.no

Norden: +47 40 44 88 33

65455

Kontakt oss